Siyaset

AYNACI’NIN BELEDİYE BAŞKANLIĞI ADAYLIK BAŞVURUSU

smail Aynacı’nın Gölcük Belediye Başkan Aday adaylığı açıklaması programı İYİ Parti İlçe binasında gerçekleştirildi.

İYİ PARTİ GÖLCÜK İLÇE BAŞKANI İSMAİL AYNACI’NIN BELEDİYE BAŞKANLIĞI ADAYLIK BAŞVURUSU

İsmail Aynacı’nın Gölcük Belediye Başkan Aday adaylığı açıklaması programı İYİ Parti İlçe binasında gerçekleştirildi. Aynacı Parti binasına eşi Makbule Aynacı, çocukları Ali Bekir veAlperen ile birlikte geldi. İsmail Aynacı İYİ Parti İlçe binasında yaptığı Belediye Başkanlığı Aay adaylığı başvurusunda bir konuşma yaparak 6 yıldır sürdürdüğüm İYİ Parti Gölcük İlçe Başkanlığı görevimden 31 Mart 2024 tarihinde yapılacak olan yerel seçimlerde Gölcük Belediye Başkanlığı Aday Adaylığı için ayrılıyorum. Başvurumu İYİ Parti Gölcük İlçe Başkanı olarak görevine başlayan Soner Yusufoğlu’na teslim ediyorum dedi.

AYNACI’NIN BELEDİYE BAŞKANLIĞI ADAYLIK BAŞVURUSU
AYNACI’NIN BELEDİYE BAŞKANLIĞI ADAYLIK BAŞVURUSU

İsmail Aynacı’nın Gölcük Belediye Başkan Aday adaylığı açıklaması programına, 2023 Genel Seçimlerinde İYİ Parti Kocaeli Milletvekili Adayı olan Av. Mehmet Kamil Şirin, Ali Paşa Naipoğlu, 31 Mart 2024 Yerel Seçimlerinde Karamürsel Belediye Başkan Adayı Mehmet Baş, İYİ Parti Gölcük İlçe Başkanı Soner Yusufoğlu, İYİ Parti Kadın Politikalarından Sorumlu İlçe Başkan Yardımcısı Şeyma Kolburan, İYİ Parti İlçe Gençlik Kolları Başkanı İrem Kısa, İYİ Parti Gölcük Belediye Meclis Üyeleri Halit Motor ve Emrah Salbacak, İlçe Yönetimi ile çok sayıda partililer ve davetliler katılım sağladı.

İsmail Aynacı yaptığı konuşmada, Geçen süreç de yeni kurulmuş bir partinin zorluklarını yaşarken, bu ülke için doğru bildiğimiz yolda çalışmanın verdiği güçle İYİ şeyler yapmaya gayret ettik. Allaha şükürler olsun ki bunu başarmanın haklı gururunu yaşıyoruz.İlk günden bu güne kadar şuan yönetim kurulumuzda bulunan arkadaşlarımdan önceki dönemlerde yönetimde bulunan arkadaşlarıma, mahalle temsilcisi arkadaşlarımdan, partimize desteklerini hiçbir zaman esirgemeyen gönüllülerimize İYİ’ ki varsınız İYİ’ ki İYİ Partidesiniz diyor sonsuz teşekkürlerimi iletiyorum. Bir teşekkürü de değerli eşim Makbule Aynacı’ ya, canımdan kıymetli çocuklarım Ali Bekir ve  Alperen’e etmek istiyorum. Onlarla geçirmem gereken vakitten fedakarlık yapıp önce Gölcük için sonrada güzel ülkemiz için çalışmalar yaptım. Öncelikle haklarını helal etmelerini sonrada her zaman bana destek oldukları hissettirdikleri için onlara çok teşekkür ediyorum.

AYNACI’NIN BELEDİYE BAŞKANLIĞI ADAYLIK BAŞVURUSU
AYNACI’NIN BELEDİYE BAŞKANLIĞI ADAYLIK BAŞVURUSU

İlçede zaten aktif siyaset yaparak hem ilçenin sorunlarını takip etmeye hem de vatandaşlarımızı dinlemeye özen göstererek Gölcük’ de olması gerek tüm konuları tek tek ele almaktayız. Gölcük bir Donanma Kentidir. Kuruluşundan bu güne kadar böyleydi bundan sonrada böyle olmaya ve bu şekilde anılmaya devam edecektir.17 Ağustos Depremi sonrasında yeniden inşa edilerek yeni bir planlamayla  yapılanması beklenilen Gölcük maalesef aradan geçen 25 yıllık süreçte adeta yerinde sayarak nereden nereye geldiğini görmekteyiz. Herşey Gölcük için parolasıyla yola çıkanların Gölcük’ü ne duruma getirdiklerini ve ne söz verip yapmadıklarını görmekte ve bilmekteyiz.Tek dertlerinin koltuk olduğunu gördüğümüz Belediye Başkanları gerçek manada söz verdikleri projeleri maalesef hayata geçirememişler ve her seçim döneminde halkın önüne göz boyamak için aynı projeleri sunmuşlardır.

Gölcük’ün Başkanı herkesin ve her kesimin Başkanı olmalıdır,ayrımcılık yapmamalıdır. Halkın derdiyle dertlenen, sevincini, mutluluğunu paylaşan bir Belediye Başkanı istemeleri ve yanlarında görmeleri çok zor bir istek değildir.Gölcük Belediye Başkanını atamayla değil bizzat halkın oylarıyla seçildiği bir seçim sürecinde herkes Belediye Başkanını yanında, caddesinde,sokağında,mahallesinde görmek ister. Fakat ne yazık ki Belediye Başkanları seçim sürecinden yeni bir seçime kadar halktan kopuk yada belli yerleri ziyaret ederek kendisine oy veren vermeyen herkes den uzaklaşmaktadır. İşte bu yaşananları bir daha yaşamamak üzere yola çıktığımız yeni bir yerel seçime 3 ay kala çalışmalarımızı dahada artırarak Gölcük’e özlenen ve beklenen hizmetleri gerçekleştirmek için ekibimizle birlikte hazırız.

Gölcük’e İYİ bir Başkan gerek diyerek başlattığımız seçim sürecinde Gölcük için ihtiyaç duyulan projeler,sorunlar, halkın beklentilerini bir kez daha inceleyerek vatandaşlarımızın gözünü boyamak değil herkesin onayladığı bir seçim beyannamesiyle Gölcük halkımızın karşısına çıkacağız.Gölcük’e gerçek hizmeti sunmak için başarılı isimlerle İYİ bir ekip oluşturduk.Biz Gölcük’ü  ortak akılla yönetmeye talibiz.

19

Yeni 5 yıllık süreçte yerinde saymaya devam eden bir Gölcük değil herkesin ve her kesimin ihtiyaç duyduğu,her alanda bir birinden önemli projeleri gerçekleştirmek üzere planlayarak Gölcük’ün hak ettiği değeri kazandırmayı amaçladık.Artık bundan sonra Gölcük kazanacak,Gölcük halkı kazanacak. Gölcükte olmasını istediği,özlem duyduğu ne varsa her konuya hitap edecek projeler tek tek Gölcük’e kazandıracağız. Yeni 5 yıl Gölcük’ün atılım dönemi,kazanım dönemi ve hizmet dönemi olacak,bütün bunları Gölcük halkımızla birlikte yapacağız kazanan Gölcük olacak. İsmail Aynacı, konuşmasında bazı vaatlerinin de müjdesini verdi. Gölcük’ü ortak akılla yönetmeye talibiz. Gölcük’te sosyal Belediyeciliği göstereceğiz. Gölcük Belediyesi bünyesinde Halk Ekmek Fırını kurulacak. Ekmek 5 lira olacak. Öğrencisi olan tüm evlere ücretsiz internet bağlayacağız. Her mahalleye GÖLAŞ Marketleri kuracağız dedi.

20

Hedefimiz insanca yaşanabilir “Marka Bir İlçe” olmak. Biz Gölcük için güzel şeyler yapmak isteyip bu yola çıkmış olan ve çıkacak adaylara da şimdiden başarılar diliyoruz. Gölcük’ de her gün birbirimizi görüyor yüz yüze bakıyoruz, seçimden sonrada aynı durum olacak onun için seçim sürecinde adil, şeffaf, saygı sevgi çerçevesi içerisinde bir seçim olmasını diliyoruz. Gölcük halkı projelerimizi gördüğünde beni ve ekibimi destekleyeceklerine yürekten inanıyoruz Bizler bu yola kazanmak için çıkıyoruz ve Allah’ın izni ile kazanacağız. Allah yar ve yardımız olsun dedi.

21

Konuşmasını alkışlarla tamamlayan İYİ Parti Gölcük Belediye Başkan Aday adayı İsmail Aynacı,daha sonra tüm katılımcılarla birlikte İlçe binasından çarşı merkezine kadar bir yürüyüş gerçekleştirdiler.

 

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir