Güncel

Başkan Aygün’den Ankara’da Temaslar

AK Parti 4. Olağanüstü Büyük Kongresi'ne katılan Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün, başkentte çeşitli temaslarda bulundu

Başkan Aygün’den Ankara’da Temaslar

AK Parti 4. Olağanüstü Büyük Kongresi’ne katılan Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün, başkentte çeşitli temaslarda bulundu

KAÇAR VE BOYRAZ’A ZİYARET

Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün, gerçekleştirdiği Ankara temaslarında hem önemli ziyaretlerde bulundu hem de AK Parti 4. Olağanüstü Büyük Kongresi’ne katıldı.

Başkan Aygün’den Ankara’da Temaslar
Başkan Aygün’den Ankara’da Temaslar

Başkent programında ilk olarak AK Parti MKYK Üyesi ve önceki dönem Kocaeli Milletvekili İlyas Şeker ile birlikte Türkiye Çevre Ajansı Başkanı Mahmut Kaçar’ı makamında ziyaret eden Başkan Aygün, hayırlı olsun dileklerini iletti. Ziyaret esnasında Derince’de gerçekleşen projelerle alakalı karşılıklı görüş alışverişi gerçekleşti. Aygün ve Şeker, ikinci ziyaretlerini Ulaştırma ve Altyapı Bakan Yardımcısı Osman Boyraz’a yaptı. Görüşmenin ardından bir değerlendirmede bulunan Başkan Aygün, “Projelerimizle alakalı istişarede bulunduğumuz Sayın Bakanımıza nezaketi ve ev sahipliği için teşekkür ediyorum” dedi. Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün, başkent programının ikinci gününde Ankara Spor Salonu’nda düzenlenen AK Parti 4. Olağanüstü Büyük Kongresi’ne katıldı.

KONGRE ŞÖLEN HAVASINDA GEÇTİ

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın katılımıyla Merkez Karar ve Yönetim Kurulu (MKYK), Merkez Disiplin Kurulu, Siyasi Erdem ve Etik Kurulu ile Genel Merkez Parti İçi Demokrasi Hakem Kurulunun yeni üyelerinin belirlendiği kongre coşku içerisinde geçti. Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın geçerli 1399 oyun tamamını alarak yeniden genel başkanlığına seçildiği kongreyle ilgili bir değerlendirmede bulunan Başkan Aygün “Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde çıktığımız kutlu dava yürüyüşümüze ilk günkü aşk ve heyecanla devam ediyoruz. AK Parti’mizin 4. Olağanüstü Büyük Kongresi ülkemize hayırlı, uğurlu olsun” dedi. Başkan Aygün, genel kurulun ardından Tarım ve Orman Bakan Yardımcısı Ebubekir Gizligider’e hayırlı olsun ziyaretinde bulunarak cam şişe üretimi gerçekleşen Çenesuyu’nu takdim etti.

19

20

21

İlgili Makaleler