Siyaset

“Derince’ye en iyi hizmeti yapmaya talibiz”

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Kentsel Dönüşüm Daire Başkanı Adnan Pala, AK Parti'den Derince Belediye Başkan aday adaylığı için istifa etti.

Adnan Pala, Derince Belediye Başkanlığı İçin Başvurusunu Yaptı

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Kentsel Dönüşüm Daire Başkanı Adnan Pala, AK Parti’den Derince Belediye Başkan aday adaylığı için istifa etti.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Kentsel Dönüşüm Daire Başkanı Adnan Pala, AK Parti’den Derince Belediye Başkan aday adaylığı için istifa etti. Pala başvuru dosyasını Derince İlçe Başkanı Koray Merdan’a teslim ederek, “Derince’ye en iyi hizmeti yapmaya talibiz” dedi.

“Derince’ye en iyi hizmeti yapmaya talibiz”
“Derince’ye en iyi hizmeti yapmaya talibiz”

Toplantıda ilk konuşan AK Parti Derince İlçe Başkanı Koray Merdan, “Aday adaylığı zenginliği partiye teveccühün göstergesidir. Bundan önce geçirdiğimiz seçim tecrübesi ile şundan eminim ki 31 Mart’ta galip olacak ekip AK Parti ekibi. Derince’de kazanmadığımız seçim olmadı. Bundan sonra da böyle olacak. Adnan Pala’ya hayırlı olsun diliyorum. Bu partinin logosu altında her kim varsa biz onun yardımcısıyız. Derince de yaklaşık olarak 22 bin üyemiz var. Üyelerimiz ve halkımız teveccüh ile Derince’de kazanmadığımız seçim yok. Biz teşkilat olarak bizde olana sahip çıktık, çıkamaya da devam edeceğiz.” dedi.

ADNAN PALA KİMDİR?

1973 Gümüşhane doğumlu. 1976 yılında Derince ilçesine yerleşti. İlk, orta ve lise öğrenimini Derince’ de tamamladı. 1992 yılında Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Meslek Yüksek Okulu Harita Kadastro Bölümünü tamamladı. Daha sonra İktisat Fakültesi Kamu Yönetimi Lisans programından mezun oldu. 1992-1994 yılları arasında özel harita firmasında görev yaptı. 1995- 2014 yılları arasında Derince Belediyesi’nde personel, şef, müdür ve son olarak Başkan Yardımcılığı görevini yürüttü. 2014 yılı itibari ile Kocaeli İzmit Belediyesi’nde teknik birimlerden sorumlu Başkan Yardımcısı görevine yaptı. 31 Mart 2019’ da yapılan yerel seçimden sonra Derince Belediyesi Başkan Yardımcısı olarak görev yaptı. Derince Belediyesi’nden ayrılan Pala, 15 Eylül 2022’de tarihinden itibaren Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Kentsel Dönüşüm Dairesi Başkanlığı görevine atandı. Pala, evli ve 3 çocuk babasıdır.

 

 

19

20

21

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir