Siyaset

Fatih Öztürk, “Kandırmak,Kandırılmak yok”

Fatih Öztürk, Körfez’in manav nüfusunu Körfez Belediyesi’nde temsil etmeye hazırlanan Meclis Üyesi adayı.

Fatih Öztürk, “Kandırmak,Kandırılmak yok”
Fatih Öztürk, Körfez’in manav nüfusunu Körfez Belediyesi’nde temsil etmeye hazırlanan Meclis Üyesi adayı. İYİ Parti’den meclis Üyesi adayı olarak siyasi arenaya çıkan Fatih Öztürk, Yeni yalı Mahallesi’nde her kesin tanıdığı ve sevdiği bir sima.
Bugüne kadar mahallenin sorunlarını yetkililere ileten ve çözüm aramaya çalışan Öztürk, artık yönetim kadrosunda yer alarak hizmetlerin gelmesinde ön ayak olmak istiyor. Kocaeli Taşköprülüler Dernek Başkanı Yasin Sönmez tarafından da destek gören Fatih Öztürk, siyasette emin adımlarla yürüyen, gelecek vadeden isimlerden.
Bölgeyi karış karış bilen fatih Öztürk, hangi mahallenin neye ihtiyacı olduğunu da notları arasına kaydederek, görev alması halinde ilk toplantıdan sonra uygulamaya geçeceğini belirtiyor. İYİ Parti olarak çok önemli projeler hazırladıklarını ifade eden Öztürk, “Belediyeyi kazanmamız halinde Körfez halkı hiç görmediği bir belediyecilik anlayışı ile karşılaşacak ve bir daha bizi bırakmayacak. Projelerimiz üretim, istihdam, paylaşım, yardımlaşma, şeffaflık ve dürüstçe yönetimi içeriyor. Kazanmamız halinde bir belediyenin ekonomik hayatı ne kadar etkileyebileceğini göreceksiniz” dedi.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir