Siyaset

Fevzi Utaş Karamürsel’de Heyacan Yarattı

Fevzi UTAŞ,AK Parti’de bu dönem Karamürsel Belediye Başkan adaylığına talip oldu. Bir sürpriz ve güçlü isim daha başvuru yaptı.Her kesimden çok olumlu tepkiler alıyor.

Fevzi Utaş Karamürselde Heyacan Yarattı

Bilgi ve tecrübelerini Karamürsel için harcamaya hazır olduğu ifade eden Feyzi Utaş, “Seçim demokrasinin gereği. Şu anda herkes bulunduğu yere hizmet için düşünceleri var. Bizimde tecrübelerimiz var. Karamürsel’e karşı bir sorumluluğumuz var, heyecanımız var. Karamürsel için yola çıktık. Bize böyle bir görev verilirse biz bunu en iyi şekilde yapmak istiyoruz. Bunu birlik ve beraberlik içinde yapmak istiyoruz bunu özellikle vurguluyorum, bütün Karamürselimiz ile birlikte görev yapmak istiyoruz” dedi.

Fevzi UTAŞ,
Fevzi UTAŞ,

Fevzi UTAŞ, AK Parti’de bu dönem Karamürsel Belediye Başkan adaylığına talip oldu. Bir sürpriz ve güçlü isim daha başvuru yaptı.Her kesimden çok olumlu tepkiler alıyor.

Karamürsel’in tanınmış sima ve siyasetçilerinden, Karamürsel Belediyesi eski başkan yardımcısı, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi eski Fuar Müdürü Feyzi Utaş, Karamürsel Belediye Başkanlığına aday adayı oldu.

Fevzi UTAŞ,
Fevzi UTAŞ,

Fevzi UTAŞ Kimdir ?

1960 yılı Karamürsel doğumlu. İlköğretim ve Lise eğitimini Karamürsel’de aldı. Anadolu Üniversitesi Pazarlama ve Reklamcılık Bölümü Halkla İlişkiler ve Tanıtım mezunu. Kocaeli Fuar Koordinatörü olarak görevine devam etmekte. Ayrıca Utaş İlim Yayma Cemiyet Kocaeli Şube Başkanlığı, Eğitime Destek Platformu Kocaeli Başkanlığı ve Gönüllü Kültür Teşekkülleri Başkan Yardımcılığı görevlerine de devam ediyor. Feyzi Utaş evli ve 3 çocuk babası.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir