Eğitim

Genc-i Âlâlı Öğrenciler LGS ve YKS Provasında  

Başiskele’de okuyan 8. sınıf ve 12. sınıf öğrencilerine yönelik LGS ve YKS sınavlarının provası dün gerçekleştirildi.

Genc-i Âlâlı Öğrenciler LGS ve YKS Provasında  

Başiskele’de okuyan 8. sınıf ve 12. sınıf öğrencilerine yönelik LGS ve YKS sınavlarının provası dün gerçekleştirildi.

BaskanOzlu_YKS_LYSProva
BaskanOzlu_YKS_LYSProva

Başiskele Belediyesi ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’nün ortaklaşa gerçekleştirdiği LGS ve YKS Deneme Sınavı ilçede belirlenen okullarda yapıldı. Başiskele Belediyesi’nin 8. sınıf ve 12. sınıf öğrencilerine yönelik test kitabı desteğinden sonra öğrenciler, gerçeğini aratmayan LGS ve YKS provasıyla kendilerini ölçme ve değerlendirme imkânı buldu. İlkini geçen yıl yapan Başiskele Belediyesi, büyük beğeni ve takdir toplayan bu uygulamaya Türkiye Yüzyılı’nın ilk yılında da devam etti.

BAŞKAN ÖZLÜ BAŞARILAR DİLEDİ

Başiskele’nin eğitimine ve gençliğine verdiği büyük destekle gençlerin ve eğitim camiasının gönlünü fetheden Başiskele Belediye Başkanı M. Yasin Özlü, LGS ve YKS Deneme Sınavı’na Şehit Emrah Sapa ve Servetiye Cephesi Proje Anadolu Lisesi’nden katılan öğrencileri sınav öncesi ziyaret ederek başarılar diledi.

“ÇALIŞINCA GÜZEL İŞLER OLUYOR”

Başkan Özlü ziyarette yaptığı konuşmada, “Başiskele’mizi her alanda olduğu gibi eğitimde de cazibe merkezi haline getirmeye devam ediyoruz. Türkiye Yüzyılı’nı inşa edecek gençlerimizin Başiskele’den çıkması için ülkemizin en iyi üniversitelerine yerleşmesini ve başarıyla bitirmesini umut ediyoruz. İşimizi şansa bırakmayacağız. Biliyorsunuz çalışınca güzel işler oluyor. Panik yapmaya gerek yok. Sizlere güveniyoruz. Başarılı olacağınıza inanıyoruz.” dedi.

19

Başiskele Belediyesi olarak her zaman eğitime ve gençlere destek vermeye devam edeceklerini vurgulayan Başkan Özlü, “Ülkemizin ve milletimizin Kızıl Elması’na ve Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün işaret ettiği muasır medeniyetler seviyesine bizleri ulaştırmasını sağlayacak tüm kardeşlerime başarılar diliyorum.” diye konuştu.

20

 

21

 

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir