Siyaset

Körfez’de projelerimiz hazır

İYİ Partili Azmi Cihat Hatipoğlu seçilirse, ilçede çözmek istediği sorunların başında işsizlik, yolsuzluk ve yoksulla mücadele olduğunu söyledi. H

Körfez Belediyesi İYİ Parti Adayı Azmi Cihat Hatipoğlu, “Körfez’de projelerimiz hazır, hepsi elimizin altında. Öncelikli hedeflerim işsizlik sorununu çözmek, yolsuzluk ve yoksullukla mücadele etmek olacak.” dedi.

31 Mart 2024 seçimlerinde Körfez Belediye Başkanlığı’na aday olan İYİ Partili Azmi Cihat Hatipoğlu seçilirse, ilçede çözmek istediği sorunların başında işsizlik, yolsuzluk ve yoksulla mücadele olduğunu söyledi. Hedeflerini gazetemize anlatan Hatipoğlu, çalışmalarının devam ettiğini halktan büyük teveccüh gördüğünü ifade etti.

Körfez’de çalışmalarımız çok iyi gidiyor

Saha çalışmalarının yoğun bir şekilde sürdüğünü söyleyen Hatipoğlu, “Körfez’de çalışmalarımız çok iyi gidiyor, her hangi bir problem yok. Halkın büyük teveccühü var. Tabi Körfez’de geçmişten gelen bir birikimimiz var. Velilerim, öğrencilerim, öğretmen camiam var orada. İlçede tanınan bir insanım, çok şükür geçmişimi herkes çok iyi biliyor. Bu da benim için büyük bir avantaj.” şeklinde konuştu.

Halktan büyük destek gördüğünün altını çizen Hatipoğlu, “Genel seçim olsa genel politikalar önemli ama yerelde o ilçeyi yönetecek insanın profili nedir ne değildir. Geçmişi nedir, neleri başarmış ve bu insan neler yapabilir buna bakarlar. Buna göre de insanlarda öngörü oluşur. Geçmişime güvenerek Körfez için adım attım.” dedi.

Körfez’de işsizlik çok fazla ve bu büyük bir sıkıntı

 

Gençler ve öğrencilerle ilgili hedeflerini anlatan Hatipoğlu, “Körfez’de işsizlik çok fazla ve bu büyük bir sıkıntı, öncelikle bunu çözeceğim. Yolsuzluk ve yoksullukla mücadeleyle başlayacağım, öncelikli hedeflerim bunlar. Zaten gençlerimiz malum boştalar, üniversite öğrencilerimiz var, birçoğu sabah kahvaltısı yapmadan okullarına gitmek zorunda kalıyor. Benim çalışmalarım bu yönde olacak. Özellikle okullardaki çocuklarımıza yönelik en azından hiçbir şey yapamıyorsak bir sabah kahvaltılarını üstlenelim istiyorum.” diyerek sözlerini tamamladı.

 

19

20

21

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir