Güncel

Özlü beyanname programı coşkulu oldu

İkinci kez Başiskele'de AK Parti'nin Belediye Başkan Adayı  gösterilen Mehmet Yasin Özlü "Güzel İşlerimiz Markamız oldu.

İkinci kez Başiskele’de AK Parti’nin Belediye Başkan Adayı  gösterilen Mehmet Yasin Özlü “Güzel İşlerimiz Markamız oldu. Mavimizi ve yeşilimizi arkamıza alarak Başiskelemizde 365 gün 24 saat çalışmak bu vatanımıza ve şehrimize borcumuzdur sözümüzdür” dedi.

Başkan Yasin Özlü beyanname programında coşkulu kalabalığa hitaben yaptığı konuşmasında, birileri konuşur biz icraat yaparız. Başiskelemizi şehrimizin en cazip ilçesi oldu olmayada devam edecek. Bazı hizmetleri Büyükşehir Belediyemizle bazılarını bakanlıklarımızın desteğiyle hayata geçireceğiz dedi.

Özlü beyanname programı coşkulu oldu
Özlü beyanname programı coşkulu oldu

Evlatlar babalarından ister

 

Başkan Özlü;  sosyal projelerini açıklarken biz yol asfalt yaparken en çok sosyal hizmet projelerimizle teşekkür aldık. Büyükşehir ile yaptığımız ortak projeyi de açıkladı. Evlatlar babalarından ister. Biz istedik sizde  baba olarak verdiniz. Allah sizden razı olsun dedi.

10 kilometre bisiklet yollarımız olacak

Özlü; 2 Milyarlık seçimden sonra ilçe içi Bağlantı yollarımız hizmete girecek. Vaat değil proje diye açıkladığı dev  projemiz hazır. 10 kilometre bisiklet yollarımız olacak. Bisikleti Başiskele’de alternatif ulaşım olarak nasıl hayata geçirebiliriz bunu planlıyoruz. Kent estetiğine en uygun proje ve caddelere devam edeceğiz. 2 bin araçlık otopark yapacağız. Bunu belirlediğimiz yerde yaygınlaştıracağız. D-100 Üzerindeki üstgeçitleri modernize edeceğiz. Yağmur suyu Hattını tamamlayacağız sözleriyle projelerini tek tek açıkladı. Özlü 5 yılda arı gibi çalıştık açıklamalarında bulundu.

 

19

20

21

İlgili Makaleler

Bir Yorum

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir