Sigorta

Türkiye Sigorta’dan Ampute Futbol Milli Takımı’na desteğe devam

Türkiye Sigorta, Dünya Kupası ve Avrupa Åžampiyonu olarak ülkemizi gururlandıran Türkiye Ampute Futbol Milli Takımı’nın yanı sıra bu yıl, Tekerlekli Sandalye Tenis Milli Takım Sporcuları Zeliha Aksak ve UÄŸur Altınel ile Para Yüzme Milli Takım Sporcusu Sevilay Öztürk’e sponsorluk desteÄŸi sunacak.

14 Haziran ÇarÅŸamba günü Yalova Maxwell Resort Hotel Spa’da, TBESF (Türkiye Bedensel Engelliler Spor Federasyonu) BaÅŸkanı Alparslan Erkoç, Türkiye Sigorta Genel Müdürü Atilla Benli, Teknik Direktör Ä°smail Temiz’in katılımıyla imza töreni düzenlendi.

Atilla Benli: “Bir olmak ve birlik olmanın en güzel örneklerinden biri Türkiye Ampute Futbol Milli Takımı”

Ä°ÅŸ birliÄŸi hakkında deÄŸerlendirmede bulunan Türkiye Sigorta Genel Müdürü Atilla Benli ÅŸunları söyledi:

“KurulduÄŸumuz günden bu yana, Türkiye Sigorta olarak bir olmak, birlik olmak için çalışıyor, üretiyoruz. Bir olmak ve birlik olmanın en güzel örneklerinden birini bizlere yaÅŸatan, Türkiye Ampute Futbol Milli Takımımızın yanında, bu yıl desteÄŸimizi daha da geliÅŸtirerek Tekerlekli Sandalye Tenis Milli Takım Sporcuları Zeliha Aksak ve UÄŸur Altınel ile Para Yüzme Milli Takım Sporcusu Sevilay Öztürk’e destek vermekten gurur duyuyoruz.”

Ä°ÅŸ birliÄŸinin, Türkiye Sigorta’nın sporun birleÅŸtirici ve dönüÅŸtürücü gücüne olan inancını yansıttığını belirten Benli, “Devam etmekten gurur duyduÄŸumuz bu iÅŸ birliÄŸi ile sporcularımızın baÅŸarılarını daha fazla kiÅŸiye duyurmayı, onlara daha geniÅŸ bir destek ağı saÄŸlamayı ve gençlerimizi spora teÅŸvik etmeyi hedefliyoruz. Ay Yıldızlı formayı Avrupa’da ve dünyada baÅŸarıyla dalgalandıran sporcularımızın her zaman destekçisi olacağız, onlarla yan yana yürüyeceÄŸiz. Onların nefes kesecek müsabakalarını izlemek için sabırsızlanıyoruz. Daha nice baÅŸarılara birlikte, omuz omuza ulaÅŸacağız.” dedi.

BaÅŸkan Erkoç: ‘’Türkiye Sigorta ailesine teÅŸekkür ediyorum’’

19

Törende konuÅŸma yapan TBESF BaÅŸkanı Alpaslan Erkoç ÅŸunları söyledi:

20

‘’Bizler Türkiye olarak Dünyanın en iyi Ampute Futbol takımına sahip olmanın haklı gurunu yaşıyoruz. Sadece Ampute Milli Futbol Takımı deÄŸil; tüm branÅŸlarımızdaki sporcularımız, spor kamuoyunun dikkatlerini üzerine çeken büyük birer rol model haline geldi. Spor insanları hayata baÄŸlar, daha saÄŸlıklı bir toplum yetiÅŸtirir. Türkiye Bedensel Engelliler Spor Federasyonu olarak durmadan daha iyiye gitmek, bizim en önemli vazifemiz. Bu yüzden aldığımız her bir destek bizim için çok anlamlı. BaÅŸarımızda pay sahibi olan destekçimiz Türkiye Sigorta’ya yanımızda oldukları için teÅŸekkür ediyorum”

21

Hibya Haber Ajansı

Ä°lgili Makaleler