Siyaset

KSMMMO’yu ziyaret etti

CHP Kocaeli Milletvekili Adayı serbest muhasebeci mali müşavir Tülin Keçeci Güngör’e meslektaşlarından büyük destek geldi.

Tülin Keçeci Güngör’e meslektaşlarından destek

CHP Kocaeli Milletvekili Adayı serbest muhasebeci mali müşavir Tülin Keçeci Güngör’e meslektaşlarından büyük destek geldi. KSMMMO Başkanı Çakır ve TÜRMOB Genel Başkan Yardımcısı Yıldız, meslektaş dayanışmasında olacaklarını açıkladı. Güngör, meslektaşlarına “Parlamentoda sizlerin temsilcisi olacağım” sözleri ile seslendi.

KSMMMO’yu ziyaret etti
KSMMMO’yu ziyaret etti

KSMMMO’yu ziyaret etti

CHP Kocaeli Milletvekili adayı Tülin Keçeci Güngör, Kocaeli Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası’nı ziyaret etti. Güngör’e ziyaretteTÜRMOB Genel Başkan Yardımcısı İrfan Hüseyin Yıldız ve TÜRMOB Genel Sekreteri Yahya Arıkan, CHP Kocaeli İl Başkanı Bülent Sarı eşlik etti. Ziyaretten Güngör’e destek mesajları çıktı.

Canı gönülden destekliyorum

Güngör’e ziyarette ilk destek Çakır’dan geldi. Açılış konuşmasını gerçekleştiren KSMMMO Başkanı Özcan Çakır, “Yönetim Kurulu Üyemiz Tülin Keçeci Güngör milletvekili adayı oldu. CHP Kocaeli listesinde 6. sırada yer alıyor. Kendisinin mecliste yer almasıyla mesleki sorunlarımızın çözümünde çalışacağına inanıyorum. Kendisine bu yolda başarılar diliyorum. Oda üyelerimiz siyasette olmalı diye düşünüyorum. Tülin Hanım’ı çıktığı yolda canı gönülden destekliyorum” dedi.

Meslektaşlarımız Güngör’e destek vermeli

19

TÜRMOB Genel Başkan Yardımcısı İrfan Hüseyin Yıldız ise “Tülin Hanım’ın milletvekili aday adaylığını açıkladığında önce listede olmasını istiyorduk. Şimdi listede ve inşallah 14 Mayıs tarihinde seçilecek. Tülin Hanım bizim adayımız. CHP bunu böyle görsün. Bize görev olarak ne düşüyorsa biz yapmaya hazırız. Bizim üyelerimiz analitik düşünüp sorgulayabilen bir yapıya sahip. İlimizdeki meslektaşlarımızdan Tülin Hanım’a destek vermelerini istiyorum. Mecliste bir fazla olmalıyız.”

20

Tülin Hanıma sahip çıkmalıyız

21

TÜRMOB Genel Sekreteri Yahya Arıkan, “Seçimler öncesinde parlamento da mali müşavirlerin daha çok yer alması için tüm siyasi parti genel başkanlarına yazı yazdık. Biz parti olarak bir ayrım yapmadık. Tülin arkadaşımız her şeyden önce bir kadın. Hem ülkeye hem de mesleğini unutmadan mesleğini katkı sunacak biri olarak mecliste olmalı. Seçim için zaman daralıyor, az kaldı. İçinizden olan Tülin Keçeci Güngör’e sahip çıkmalıyız.” dedi.

Sarı: Sandık güvenliğini önemsiyoruz

CHP İl Başkanı Bülent Sarı, “6 genel başkan güzel bir birliktelik sağladı. 14 Mayıs önemli bir dönemeç. Bizim listemizde Tülin Hanım dışında meslektaşınız İsmet İşeri’de bulunuyor. Biz CHP olarak Kocaeli’de listeye önem verdik ve güzel bir liste yaptık. Altılı masadan iki temsilciye yer verdik. Güçlenerek devam ediyoruz. Örgütler gece gündüz çalışıyor. 2 yıldır sandık güvenliği için çalışıyoruz. Seçim güvenliği için 15 bin CHP temsilcisi olacak. Her mahallede bir avukat hazır bulunacak. Tülin Hanım bana göre seçilir bir yerde, ayrıca seçileceğine de inanıyorum. Son günlerde sizin vereceğiniz katkılar önemli olacak” dedi.

Sizlerin temsilcisi olacağım

Tülin Keçeci Güngör meslektaşlarına yaptığı konuşmada, “Mesleğiniaşkla yapan biriyim. 35 yıllık meslek mücadelesi içinde hep haklarımızı almak için parlamentoda olmalıyız dedik. Her koşulda çalışan bir meslek grubumuz var. Sizlerin bir temsilcisi olmak kaydıyla mecliste yer alarak gerekli yasaların çıkması için mücadele edeceğim. Siyasette kadının önemi çok kıymetli. Türkiye’yi değiştirecek kadınlar olarak 14 Mayıs’ta istemi değiştirerek demokrasi seçiminde baharın gelişini müjdelemek istiyoruz. Meclise gidince sizler için telefonum hep açık olacak” dedi.

İlgili Makaleler