Asayiş
4220 TL adli para cezası bulunan F.K. Tutuklandı
Kesinleşmiş 15 YIL 11 AY 10 GÜN Ağır hapis cezası ve 4220 TL adli para cezası bulunan F.K. (40) isimli şahıs, düzenlenen operasyon ile 22.08.2025 günü yakalanmıştır.

İl Emniyet Müdürlüğümüzce aranan şahısların yakalanmasına yönelik yapılan çalışmalar kapsamında:12 Farklı DOLANDIRICILIK suçundan Kesinleşmiş 15 YIL 11 AY 10 GÜN Ağır hapis cezası ve 4220 TL adli para cezası bulunan F.K. (40) isimli şahıs, düzenlenen operasyon ile 22.08.2025 günü yakalanmıştır.
Hükümlü şahsın Emniyet Müdürlüğümüzdeki işlemleri tamamlandıktan sonra aynı gün cezaevi işlemlerinin yapılması amacı ile Gölcük İlçe Emniyet Müdürlüğüne teslim edilmiştir.
Kocaeli İl Emniyet Müdürlüğü olarak ilimiz genelinde suçun önlenmesi ve faillerinin yakalanmasına yönelik çalışmalarımız kararlılıkla sürdürülecektir.
Kamuoyuna saygıyla duyurulur.22.08.2025
KOCAELİ EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ