Eğitim

Büyükakın’dan Yeni Eğitim-Öğretim Yılı Mesajı

Başkan Büyükakın, “Sizler Türkiye Yüzyılına yön verecek, her yönü ile güçlü Türkiye’nin mihmandarları olacaksınız” dedi.

Büyükakın’dan Yeni Eğitim-Öğretim Yılı Mesajı

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın, 2023-2024 eğitim öğretim yılının başlaması dolayısıyla bir mesaj yayınlayarak öğrencilerin, öğretmenlerin ve velilerin yeni döneme hazır olduklarını söyledi. Başkan Büyükakın, “Sizler Türkiye Yüzyılına yön verecek, her yönü ile güçlü Türkiye’nin mihmandarları olacaksınız” dedi.

Başkan Büyükakın mesajında şunları kaydetti: “Değerli hemşehrilerim, sevgili çocuklarımız. Yeni bir eğitim öğretim yılına giriyoruz. Bu yıl hem salgınla mücadele ederek hem de eğitimin kalitesini artırarak başarıya ulaşacağız. Çocuklarımızın geleceği için öğrencisiyle, öğretmeniyle, velisiyle tüm eğitim camiası olarak el ele vereceğiz. Bugün attığımız her adım, yarınlarımızın şekillenmesine katkı sağlayacak. Çağa uygun bir eğitim anlayışıyla çağa yön veren bir gençlik yetiştirmek için var gücümüzle çalışacağız.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi olarak eğitime verdiğimiz desteği sürdüreceğiz. Bilgievlerimiz, gençlik merkezlerimiz, akademi lise ve üniversite programlarımız, E-Gençlik uygulamamız, spor okullarımız gibi birçok proje ve hizmetle öğrencilerimizin yanında olacağız. Sizleri seviyor, geleceğinize inanıyoruz. Bu yolda bizlere güvenin, kendinize güvenin. Çünkü sizler geleceğimizin teminatı, yarınlarımızın umut ışığısınız. Bu duygu ve düşüncelerle 2023-2024 eğitim öğretim yılımızın tüm öğrencilerimize, öğretmenlerimize, velilerimize ve eğitim camiamıza hayırlı olmasını diliyor, başarılarla dolu bir yıl temenni ediyorum. Tüm hemşehrilerime sevgi ve saygılarımı sunuyorum.”

İlgili Makaleler