Ali Yıldırım Sezer

Güncel

MUHTARLARA YENİ DÖNEMDE BAŞARILAR DİLEDİ

Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer, 31 Mart’ta düzenlenen yerel seçimlerin ardından mazbatalarını alan muhtarlara başarılar diledi.

Gündem

SEZER KOLTUĞUNU MİNİK YAZICIOĞLU’NA DEVRETTİ

Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kapsamında koltuğunu devretti.

Güncel

Sezer, şehit aileleri ve gazilerle iftarda bir araya geldi

Gölcük Belediyesi, şehit aileleri ve gaziler için iftar programı düzenledi.

Siyaset

Fikri Işık’tan Sezer’e tam destek

AK Parti Gölcük Belediye Başkan Adayı Ali Yıldırım Sezer, geçmiş dönem Başbakan Yardımcısı Fikri Işık ile birlikte Nüzhetiye’deydi

Ekonomi

UNLAR İHTİYAÇ SAHİBİ AİLELERE ULAŞTIRILACAK

Gölcük Belediyesinin Rahvan At Koşu Pisti'de bulunan 38 dönümlük alan başta olmak üzere ilçenin farklı noktalarındaki boş arazilere ektiği buğdayların ikinci hasadından da tonlarca un elde edildi.

Eğitim

Sezer, geleceğin yönetici adaylarına eğitim verdi

Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer, Piri Reis İlkokulu 3. sınıf öğrencilerinin; belediye başkanı ile mülakat ödevi sorularını cevapladı.

Siyaset

Sezer, “Kazanan yine Gölcük olacak”

Sezer, Ramazan ayının ilk akşamında Çiftlik Mahallesi sakinleri ile bir araya geldi. Sezer, “Yeni dönemde de Gölcük’te kazanan hizmet ve eser siyaseti olacak” dedi.

Yaşam

Gölcük’ün köylerinden Sezer’e sevgi seli

Gölcük Belediye Başkanı ve AK Parti Başkan Adayı Ali Yıldırım Sezer, Gölcük’ün köylerine çıkarma yaptı, “31 Mart akşamı zaferimizi Anıtpark’ta hep beraber kutlayacağız” dedi

Siyaset

Başkan Sezer, gece gündüz sahada

Gece gündüz demeden hemşehrileri ile bir araya gelmeye devam eden Gölcük Belediye Başkanı ve AK Parti Gölcük Belediye Başkan Adayı Ali Yıldırım Sezer, yerel seçimlerde desteklerini istedi.